Ελλάδα

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί σε ειδικά, μουσικά μαθήματα και αγωνίσματα

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

Πανελλήνιες 2023, πανελλαδικές εξετάσεις, ειδικά μαθήματα, μουσικά μαθήματα, σχολείο, αγωνίσματα, υποψήφιοι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 10:00 οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλήνιων Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023.

Δείτε τα στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων εδώ.

Δείτε επίσης