Ελλάδα

Φωτιά στο Μαρκόπουλο Ωρωπού – Δεκάδες πυροσβέστες και εναέρια μέσα επί τόπου

Ενισχύονται συνεχώς οι Πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, που ευτυχώς δεν απειλεί, μέχρι στιγμής, σπίτια

πυροσβεστικό αεροσκάφος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Πέμπτης (06/07) για φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Ο συναγερμός είναι μεγάλος στην Πυροσβεστική και γι’ αυτό επί τόπου επιχειρούν 78 πυροσβέστες, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 4 ελικόπτερα. 1 ελικόπτερο τύπου bell από Ελευσίνα, 1 ελικόπτερο τύπου erickson από Τανάγρα, και άλλα 2 ελικόπτερα τύπου erikson από Τατόι.

Το πύρινο μέτωπο είναι μακριά από σπίτια, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής-όπως προαναφέρθηκε- είναι μεγάλη και οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς προκειμένου να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά πριν εξαπλωθεί.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η επαρχιακή οδός Μαλακάσας- Μαρκόπουλου είναι κλειστή, από το ύψος της διασταύρωσης με την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Επίσης κλειστή είναι η οδός Αγίας Κυριακής, από το ύψος του γηπέδου Πολυδενδρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Φώτο αρχείου

Δείτε επίσης