Ελλάδα

Θάνατος Φαίης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονίας- Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Τι λέει η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με κουβέρτα στην είσοδο πάρκινγκ

Φαίη Μπακογιώργου, Θάνατος, Δολοφονία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες είναι εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου, καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον θάνατό της.

Υπενθυμίζεται, ότι η Φαίη, έγκυος και μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα στην είσοδο πάρκινγκ, λίγα μέτρα από το σπίτι στο οποίο φιλοξενούταν.

«Φως» στα αίτια του θανάτου της έρχεται να δώσει η νέα ιατροδικαστική έκθεση, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρει ότι η κοπέλα πέθανε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, χωρίς να υπάρχει παθολογικό υπόστρωμα. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για τη διερεύνηση εξωγενών παραγόντων.

«Διορίστηκε από την εισαγγελία ως πραγματογνώμονων ο κ. Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος παρέδωσε την ιατροδικαστική εκτίμηση εγγράφως, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Φαίη έφερε προθανάτιες και μεταθάνατιες κακώσεις. Ο θάνατος της δεν οφείλεται σε κάποιο παθολογικό υπόστρωμα και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα της κοπέλας, Βούλα Δημητριάδου.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την έκβαση της υπόθεσης», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας της Φαίης τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού του.

Το χρονικό της υπόθεσης εξαφάνισης και θανάτου της Φαίης

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η κοπέλα, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Δείτε επίσης