Ελλάδα

Φωτιά στον Κουβαρά: Κυκλοφοριακό κομφούζιο-Δεν λειτουργούν τα φανάρια στην Κηφισίας

Δείτε την κίνηση live - Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κίνηση, Λεωφόρος Κηφισίας,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην κίνηση έχει βυθίσει στο χάος τους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής, με την κεντρική οδική του αρτηρία, τη Λεωφόρο Κηφισίας, να είναι μποτιλιαρισμένη λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στον Κουβαρά Αττικής.

Συγκεκριμένα, στη Λ. Κηφισίας φανάρια δεν λειτουργούν από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι την Αλεξάνδρας και το Χίλτον.

Δείτε live την κίνηση εδώ και εδω

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Σουνίου

Στο μεταξύ, ουρές χιλομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αθηνών Σουνίου λόγω της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στον Κουβαρά Αττικής.

Η κίνηση είναι τεράστια μετά το 112 που εστάλη για προληπτική εκκένωση σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο.

Όπως είπε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο, προς την Παλαιά Φώκαια, ενώ νωρίτερα εκκενώθηκαν οι οικισμοί Πέτα, Χελώνι, Μελισσουργός, Τραμπουριά.

Όλες οι παραπάνω περιοχές έχουν περισσότερους από 17.000 μόνιμους κατοίκους, ωστόσο υπολογίζεται πως αυτή την ώρα βρίσκονται πολλοί περισσότεροι λόγω της τουριστικής περιόδου.

Κλειστοί δρόμοι

Λόγω της φωτιάς, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Λαυρίου από τη Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έκλεισαν και η Λεωφόρος Αναβύσσου από το ύψος της οδού Ολύμπου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσό, η λεωφόρος Μαρκοπούλου από το ύψος της οδού Ιπποδρόμου προς Κουβαρά, η λεωφόρος Αναβύσσου από την οδό Αγίου Παντελεήμονος στο ρεύμα προς Λαγονήσι, η λεωφόρος Αθηνών Σουνίου και η λεωφόρος Καλύβίων στο ρεύμα προς Σούνιο και η Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου και λεωφόρος Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε επίσης