Ελλάδα

Κρήτη: Από το Ρέθυμνο έφτασε στα Χανιά το απορριμματοφόρο με τον διαμελισμένο άνδρα

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος

Χανιά, Κρήτη, διαμελισμένο πτώμα, έρευνες, αστυνομία, έγκλημα, δολοφονία, Ασιάτης, εξιχνίαση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με το μακάβριο εύρημα στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε σοκ οι εργαζόμενοι του εργοστασίου διαλογής στερεών αποβλήτων Χανίων

Όπως έγινε γνωστό εργαζόμενοι στη διαλογή, είδαν από μια σακούλα να βγαίνει ένα ανθρώπινο κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές.

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Σημειώνεται ότι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ όπου γίνεται διαλογή στερεών αποβλήτων, εκτός από την Αστυνομία, μετέβη και ιατροδικαστής. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές διερευνώντας τις εξαφανίσεις δεν διαπίστωσαν να έχει δηλωθεί η εξαφάνιση του Ασιάτη. Πάντως, η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας.

Δείτε επίσης