Ελλάδα

Eπικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου με τον πατέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Ο κ. Οικονόμου, τηλεφώνησε σήμερα το απόγευμα στον πατέρα του άτυχου 29χρονου και συνομίλησε μαζί του, για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του

Eπικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου με τον πατέρα του Μιχάλη Κατσούρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε νωρίτερα το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, τηλεφώνησε σήμερα το απόγευμα στον πατέρα του άτυχου 29χρονου και συνομίλησε μαζί του, για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ενώ του μετέφερε και τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Οικονόμου διαβεβαίωσε τον χαροκαμένο πατέρα ότι η αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Επίσης του εξέφρασε την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να μην υπάρξει άλλο θύμα της οπαδικής βίας.

Δείτε επίσης