Ελλάδα

Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη - Η επιθυμία της οικογένειας

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα

AEK, Νέα Φιλαδέλφεια, Μιχάλης Κατσουρής, αιματηρά επεισόδια, κηδεία, δολοφονία, χούλιγκαν, Ελευσίνα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα αποχαιρετήσουν στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Επίσης κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η «Original 21» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης. Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!». Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα ξεκινούν και οι απολογίες των πρώτων συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια.

Από την πλευρά του ο Δήμος Ελευσίνας γνωστοποίησε πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 29χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσουρής και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας.

Δείτε επίσης