Ελλάδα

Μιχάλης Κατσουρής: Τα σενάρια για ακούσιο θανάσιμο τραυματισμό του, τα βίντεο και το DNA

Το σενάριο που δείχνει να προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις συνθήκες θανάτου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Μιχάλης Κατσουρής: Τα σενάρια για ακούσιο θανάσιμο τραυματισμό του, τα βίντεο και το DNA
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα σενάρια γύρω από τις συνθήκες που έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο OPAP Arena ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έρχονται στο «φως».

Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη να προήλθε ακόμα και κατά λάθος από κάποιον που ήταν δίπλα του.

«Οι εκατοντάδες σταγόνες αίματος από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή ξεκινούν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας κι όχι στην προσπάθεια διαφυγής του έξω από το γήπεδο», λένε από την πλευρά τους οι δικηγόροι του θύματος κ.κ. Γεωργόπουλος και Χρ. Μαυρομμάτης.

Το σημαντικό αυτό ενδεικτικό στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων του θύματος δείχνει να προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Και ο οποίος αποδίδεται στην πρώτη σφοδρή επίθεση Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν στο ύψος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου κι όχι –σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα- από μη σκόπιμο τραυματισμό του από άλλον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα κτυπήματα των αντιπάλων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα πλαίσια της έρευνας των δύο νομικών εντοπίσθηκε κι ο οπαδός της ΑΕΚ που εικονίζεται με κόκκινη μπλούζα να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη κι ο οποίος φέρεται να έχει αναφέρει ότι «ποτέ δεν κτύπησε τον 29χρονο».

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι ο εν λόγω οπαδός είχε μαχαίρι που κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και στο οποίο δεν βρέθηκε δείγμα του γενετικού υλικού του Μιχάλη Κατσουρή , κάτι το οποίο θα υπήρχε αν τον είχε πλήξει με αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι καταθέσεις οπαδών που δεν έχουν εμφανισθεί μέχρι τώρα, θεωρούνται κρίσιμες για την πλήρη αποσαφήνιση του τραγικού περιστατικού.

Δείτε επίσης