Ελλάδα

Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθερος χωρίς όρους 43χρονος οπαδός - Αρνείται κάθε εμπλοκή

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού προσκόμισε στοιχεία πως ήταν στην Κεφαλονιά - Νέα εντάλματα σύλληψης μέσα στην ημέρα

Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθερος χωρίς όρους 43χρονος οπαδός - Αρνείται κάθε εμπλοκή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Eλεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που κατηγορείται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την επιβολή η όχι περιοριστικών όρων σε βάρος του -με την εισαγγελέα να θεωρεί πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια να τάσσεται υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι ελεύθερος από σήμερα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως βρισκόταν στην Κεφαλονιά.

Προσκόμισε, μάλιστα, συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) προς επίδραση του ισχυρισμού του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει δε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο.

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφός του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.

Ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές ταυτοποιήθηκε από βίντεο που καταγράφει την επίθεση αλλά και αναρτήσεις που τον στοχοποιούν για εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια.

Την ίδια στιγμή πάντως οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη συνεχίζονται με τις Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση και υπό τα δεδομένα αυτά δεν αποκλείεται και η έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης άμεσα.

Δείτε επίσης