Ελλάδα

Καισαριανή: Βρέθηκε τι περιείχε η σύριγγα που τρύπησε την κοπέλα–Φωτογραφίες από τη δράση του

Σε εξετάσεις υποβάλλεται η νεαρή που έχει υποστεί σοκ – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα

Καισαριανή, Σύριγγα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την στιγμή που αστυνομικοί της Καισαριανής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα που τρύπησε με σύριγγα μια 26χρονη κοπέλα στο πίσω μέρος του μηρού της, ενώ αυτή περπατούσε αμέριμνη σε πεζοδρόμιο, βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για το υγρό που έβαλε στον οργανισμό της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία ο παρανοικός άνδρας φέρεται να τρύπησε την κοπέλα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με σύριγγα που περιείχε σπερματικό υγρό.

Βέβαια η νεαρή γυναίκα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από αυτήν την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε ενώ περπατούσε μαζί με μια φίλη της σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής, υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει μολυνθεί από κάτι σοβαρό.

Οι φωτογραφίες που καταγράφουν την ασύλληπτη πράξη του δράστη

Από το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του δράστη την στιγμή της επίθεσης όπως και την εξαφάνιση του μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Καισαριανή, Σύριγγα,

Αρχικά προσεγγίζει την 26χρονη ανυποψίαστη κοπέλα από πίσω της επιτέθεται με τη σύριγγα, τρυπώντας την ψηλά στο πόδι της, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Καισαριανή, Σύριγγα,

Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός».

Η 26χρονη κατήγγειλε την αδιανόητη επίθεση εις βάρος της δύο μέρες μετά και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Καισαριανή, Σύριγγα,

Η επίθεση με την σύριγγα έγινε λίγο μετά οκτώμισι το βράδυ της Τρίτης, 29 Αυγούστου όταν, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο άγνωστος δράστης άρχισε να την παρακολουθεί, την πλησίασε και της κάρφωσε στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, μια σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό.

Καισαριανή, Σύριγγα,

Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή ενώ η άτυχη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξέτασαν την ουσία που είχε μέσα η σύριγγα καθώς σε περίπτωση που είναι μολυσμένη ενδεχομένως να έχει περάσει στον οργανισμό της.

Οι Αστυνομικοί έχουν τα χαρακτηριστικά του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα για το περιστατικό η επίθεση δεν αποκλείεται να ήταν «τυφλή» και να μην είχε στόχο τη συγκεκριμένη κοπέλα η οποία δεν τον γνώριζε.

Δείτε επίσης