Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Νέα προβλήματα και διακοπή κυκλοφορίας σε Κηφισιά και Πόρτο Ράφτη

Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό χάος στην Αττική

Daniel Κακοκαιρία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η κακοκαιρία Daniel, συνεχίζει να σφυροκοπά την Αττική με τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες να προκαλούν κυρίως προβλήματα στους δρόμους, στην κυκλοφορία των πεζών αλλά και των οχημάτων.

Λίγο μετά τις εννέα σήμερα το βράδυ έγινε διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στις περιοχές της Κηφισιάς και του Πόρτο Ράφτη.

Πιο συγκεκριμένα η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, έκλεισε την οδό Ερυμάνθου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας της εθνική οδού Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή της Κηφισιάς ενώ και στην λεωφόρο του Πόρτο Ράφτη από το ύψος της οδού Μακεδονομάχων έως το λιμάνι διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πολλά προβλήματα καταγράφηκαν σε αρκετές περιοχές της Αττικής μετά τον μεγάλο υδάτινο όγκο που έπεσε και δυστυχώς εξακολουθεί να πέφτει.

Για αυτό άλλωστε λίγο πριν τις 20.30 το απόγευμα της Τετάρτης, ήχησε το 112 που προειδοποιούσε τους πολίτες του λεκανοπεδίου Αττικής να είναι προσεχτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

«Σε εξέλιξη ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αττικής. Περιορίστε τις μετακινήσεις…» αναφέρει το προειδοποιητικό μήνυμα από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Απίστευτες καταστάσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Εντωμεταξύ αργά το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας εκτυλίχθηκαν σκηνές απίστευτες με πολίτες να προσπαθούν να συγκρατηθούν και να μην παρασυρθούν από τα νερά. Δύο γυναίκες γλίτωσαν την τελευταία στιγμή τον πνιγμό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας δίπλα στον Ευαγγελισμό.

Την ίδια στιγμή τόσο ο σταθμός μετρό του Ευαγγελισμού όσο και αυτός στο Μοναστηράκι, θύμισαν Βενετία.

Οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, από την κακοκαιρία Daniel που σαρώνει και την Αθήνα, είναι αποκαλυπτικές.

Δείτε επίσης