Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Ψάχνουν στα λασπόνερα

Κυκλοφορεί από το Σάββατο 9/9 με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και ένα μοναδικό, πολυσέλιδο, αφιέρωμα στην ΔΕΘ

βραδυνη, βραδυνη τησ κυριακησ, βραδυνη της κυριακης, «Η Βραδυνή της Κυριακής», «Η Βραδυνή», Βραδυνή της Κυριακής, εφημερίδα, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία, Έρευνες, Ρεπορτάζ, Θέματα, Συνεντεύξεις, Άρθρα, Αποκαλύψεις, εφημερίδα, περίπτερα, Ελλάδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από το Σάββατο, 9/9 στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και ένα μοναδικό, πολυσέλιδο αφιέρωμα στην «87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.


Στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Ψάχνουν στα λασπόνερα».

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την κακοκαιρία «Daniel» και τις προσπάθειες διάσωσης εγκλωβισμένων και τον εντοπισμό των αγνοούμενων: «Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες – Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων».

Επίσης, πλήρη κάλυψη της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις περιοχές που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κακοκαιρία και ακραία καιριακά φαινόμενα: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα».

Ακόμα αυτή την εβδομάδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα, ρεπορτάζ και άρθρα με τεράστιο ενδιαφέρον:

* «BLUE HORIZON»: Σήμερα απολογούνται οι τέσσερις για τη δολοφονία του Αντώνη

* Ταυτότητες – Ανάλυση: Η Εκκλησία δεν υποκινεί, αλλά δεν αποτρέπει. Δεν αποδοκιμάζει, ούτε επικροτεί

* Επίδομα Θέρμανσης: Αυξάνεται το ποσό και αλλάζει η διαδικασία

* ΣΥΡΙΖΑ- Κασσελάκης: Μυστικά και ψέματα για τον «αλεξιπτωτιστή» εξ Αμερικής

* Ελληνοτουρκικά: Μίνι συμφωνία τριών σημείων

* ΕΦΚΑ: Μεγαλύτερη σύνταξη όσοι έχουν δεύτερη δουλειά

* ΕΚΑΒ: Νέα ελικοδρόμια και ελικόπτερα, για αεροδιακομιδές

* Εφορία: Τι είναι το ψηφιακό «ξυπνητήρι»

* Εμπορία βρεφών: Η επιχείρηση «Άρτεμις» ξεσκέπασε το κύκλωμα

* Ολλανδία: Το πρωτοποριακό «Χωριό της Άνοιας»

Διαβάστε ακόμα ένα συγκλονιστικό, ιστορικό, αφιέρωμα μνήμης στην εφημερίδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής», που θα συζητηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο: Μικρασιατική Καταστροφή: «Η Σμύρνη μάνα καίγεται»

Δεν ξεχνάμε: «101 χρόνια από την πιο μελανή σελίδα της Ιστορίας του Ελληνισμού»

* Μαζί με την εφημερίδα ένα μοναδικό πολυσέλιδο αφιέρωμα για την «87Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Γράφουν αποκλειστικά για την εφημερίδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» οι: Κώστας Σκρέκας, Χάρης Θεοχάρης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Συμεών Διαμαντίδης

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί από το Σάββατο, 9/9 στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης