Ελλάδα

Blue Horizon: «Είναι ράκος, κλαίει συνεχώς για ό, τι έγινε», λέει η σύζυγός του υπάρχου

«Ο εντολέας μου δεν έχει καταλάβει ότι το καράβι ξεκινά όταν απώθησε τον 36χρονο», είπε ο δικηγόρος του

Blue Horizon: «Είναι ράκος, κλαίει συνεχώς για ό, τι έγινε», λέει η σύζυγός του υπάρχου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δολοφονία 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι Πειραιά: Δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί η σύζυγός του υπάρχου στο πλοίο Blue Horizon, την μοιραία Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου…

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στο MEGA ο σύζυγός της είναι ράκος, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει άσχημα για όσα έχουν συμβεί με τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

«Είμαστε η οικογένεια του υπάρχου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ένα ράκος, είναι πάρα πολύ χάλια. Προσπαθώ να στηρίξω τον (…), προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Μάλιστα, η σύζυγός του ανέφερε πως ο ύπαρχος δεν μπορούσε να μιλήσει, καθώς ήταν ράκος και έκλαιγε συνέχεια.

«Να ξέρετε ότι και εκείνος νιώθει πάρα πάρα πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έχει γίνει. Δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ήθελε να έχει τέτοια έκβαση. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και ο (…) και τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος υπάρχου: «Δεν είχε καταλάβει ότι το καράβι ξεκινάει»

Στην εκπομπή του MEGA Live News μίλησε και ο δικηγόρος του υπάρχου Χαράλαμπος Σύψας και μετέφερε τα όσα ισχυρίζεται ο πελάτης του:

«Ο ίδιος διατείνεται ότι στις δύο αρχικές φορές που προσπαθεί να μπει στον καταπαπέλτη ο 36χρονος είναι δεδομένο ότι τον απωθεί.

Την τρίτη φορά διατείνεται πραγματικά έχει τα χέρια παρατεταμένα, επιδιώκει την ουσιαστικά την επαφή μαζί του για να τον διώξει έξω από το πλοίο όμως δεν έχει αντιληφθεί ότι το καράβι ξεκινάει και αρχίζει να υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο πλοίο και την προκυμαία».

Δείτε επίσης