Ελλάδα

Μέγαρα: Εισβολή σε κοσμηματοπωλείο με αγροτικό αυτοκίνητο

Αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

Ληστεία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ληστεία στα Μέγαρα με αγροτικό σε κοσμηματοπωλείο.

Έναν «παραδοσιακό» τρόπο επέλεξαν οι ληστές να αρπάξουν κοσμήματα μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο σήμερα τα ξημερώματα στα Μέγαρα επί της οδού Κολοκοτρώνη 5 στα Μέγαρα.

Τα άτομα που επέβαιναν στο αγροτικό όχημα, κατάφεραν και γκρέμισαν την πόρτα του καταστήματος, χτυπώντας την πολλές φορές με το πίσω μέρος του αγροτικού, κατορθώνοντας στη συνέχεια να μπουν στο κοσμηματοπωλείο και να αρπάξουν μεγάλο μέρος τιμαλφών μεγάλης αξίας.

Αμέσως μετά οδηγός και συνεπιβάτης του αγροτικού που εμβόλισαν το κοσμηματοπωλείο, τράπηκαν σε φυγή μαζί με τους συνεργούς τους που επέβαιναν σε άλλο όχημα.

Η ληστεία έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής και συγκεκριμένα της γειτονιάς επί της οδού Κολοκοτρώνη, από τους θορύβους που έκανε το αγροτικό ενώ επιχειρούσε να εμβολίσει την πόρτα του καταστήματος η οποία είχε κατεβασμένα ρολά.

Οι προσπάθειες των δραστών ξεπέρασαν τις 4-5 με κάποιους από τους γείτονες που ξύπνησαν από τους θορύβους να αναφέρουν ότι οι ληστές για να εκτελέσουν το «έργο» τους, μετακίνησαν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ακόμη και όταν χτύπησε ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου, οι ληστές δεν πτοήθηκαν καθώς συνέχισαν να εμβολίζουν με το αυτοκίνητο την είσοδο του καταστήματος.

Το αγροτικό βρέθηκε παρατημένο από την αστυνομία μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κατάστημα χρυσαφικών ενώ οι αρχές ερευνούν την κάμερα ασφαλείας που διέθετε το μαγαζί.

Δείτε επίσης