Ελλάδα

Διπλή τραγωδία στον Βόλο σε διάστημα λίγων ωρών - Νεκροί 28χρονος και 38χρονος

Ο νεαρός άνδρας που σκοτώθηκε στο εργοστάσιο χαλυβουργίας είχε πρόσφατα αρραβωνιαστεί

Βολος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Διπλή τραγωδία στον Βόλο Μαγνησίας μέσα σε διάστημα λίγων ωρών με έναν 28χρονο εργάτη να συνθλίβεται από την πρέσα που συντηρούσε στο εργοστάσιο χαλυβουργίας και έναν 38χρονο πατέρα δύο παιδιών να παρασύρεται από μηχάνημα που καθάριζε στο καρνάγιο.

Στο εργατικό δυστύχημα που έγινε στις εννέα και τέταρτο σήμερα το πρωί στον Βόλο στην Χαλυβουργία Ελλάδος, έχασε την ζωή του ο 28χρονος Μιχάλης Σαββανάκης.

βολος,

Το παλικάρι που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί και θα έφτιαχνε την δική του οικογένεια, πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης μηχανήματος – πρέσα- στην Χαλυβουργία, το οποίο μπήκε ξαφνικά σε λειτουργία και τον τραυμάτισε θανάσιμα

Παρά την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων του δυστυχώς ο 28χρονος που ασχολούνταν με την συντήρηση μηχανήματος -κάνοντας εργασίες σε χώρο εκτός παραγωγής- δεν κατάφερε να σωθεί.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα στις 9:15 π.μ. και, δυστυχώς, ο θάνατος του άτυχου 28χρονου ήταν ακαριαίος. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε στην βιομηχανία και μετέφερε τη σορό του εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος Μιχάλης διέμενε στο Βελεστίνο, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αρραβωνιαστεί.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Νεκρός 38χρονος πατέρας δύο παιδιών

Βόλος,

Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος εργαζόμενος στο καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά την πλημμύρα, όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει την ζωή του.

Δείτε επίσης