Ελλάδα

Παρολίγο τραγωδία στην Τήνο: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παράξενο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες - Έσπευσαν να την σώσουν - Δείτε βίντεο

Παρολίγο τραγωδία στην Τήνο: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/9 στο λιμάνι της Τήνου, όταν γυναίκα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο, έπεσε στη θάλασσα!

Σύμφωνα με το tinosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παράξενο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο σημαντικό ρόλο ενδέχεται να είχαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνίδα ηλικιωμένη.

Δείτε το βίντεο:

Μόλις η γυναίκα βρέθηκε στο νερό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Με συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν σώα τη γυναίκα. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε επίσης