Ελλάδα

Λιβύη: «Μπαμπά φτάσαμε, είμαστε καλά» - Το τελευταίο μήνυμα του 27χρονου θύματος

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό είχε 8 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας του νεαρού άνδρα

δυστυχημα στη Λιβυη, νεκροι έλληνες στη Λιβυη, τροχαιο στη Λιβυη, ανθρωπιστικη βοηθεια Λιβυη, ποιοι ειναι οι νεκροι στη Λιβυη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 27χρονου θύματος από το τραγικό δυστύχημα στη Λιβύη. Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής που βρήκε τραγικό θάνατο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 5 νεκρούς της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη βορειοαφρικανική χώρα.

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό είχε 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη» δήλωσε ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι στο τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν ένας υπαξιωματικός και δύο νοσοκόμες μαζί με άλλα δύο αδέρφια που ήταν διερμηνείς.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου

Ο πατέρας του 27χρονου αποκάλυψε πως ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγωδία που θα σημειωνόταν στη συνέχεια.

«Χθες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα ''μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι».

Δείτε επίσης