Ελλάδα

Αιγάλεω: Έξωση σε πενταμελή οικογένεια παρουσία ΜΑΤ-Το σπίτι χάθηκε σε πλειστηριασμό

Ο ιδιοκτήτης, που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειό του, πρότεινε διακανονισμό, ο οποίος δεν έγινε δεκτός

Αιγάλεω, Έξωση, Πλειστηριασμός, ΜΑΤ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Αιγάλεω μία πενταμελής οικογένεια, η οποία έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό, σήμερα είναι αντιμέτωπη με διαδικασία έξωσης, παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εξήγησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN πως έγινε πλειστηριασμός του σπιτιού του χωρίς να ειδοποιηθεί, ενώ στη συνέχεια ήρθε σε συνεννόηση για διακανονισμό ώστε να πληρώνει ενοίκιο και να συνεχίσει να μένει εκεί με την οικογένειά του.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ενώ η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να περιμένουν για να ενημερωθούν για την υπόθεση, ξαφνικά δόθηκε εντολή για την έξωσή τους, καθώς ο διακανονισμός που είχε συμφωνηθεί δεν έγινε δεκτός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει μία πενταμελής οικογένεια με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι μετά την οικονομική κρίση δεν κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο και τώρα ζητεί να πληρώνει ένα μικρό ενοίκιο ώστε να παραμείνει στο σπίτι του, καθώς εκείνος είναι άνεργος, ενώ μόνο ένα από τα παιδιά του εργάζεται αλλά με ορισμένου χρόνου σύμβαση.

Δείτε επίσης