Ελλάδα

Μαριάννα Τσίγκα: Το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού

Θρήνος για συγγενείς και φίλους στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω

Μαριάννα Τσίγκα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης για τον άδικο χαμό της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συνάδελφοι την αποχαιρέτισαν πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω.

Μαριάννα Τσίγκα

Συνετριμμένοι οι γονείς της, ντυμένη στα λευκά η μητέρα κι ο πατέρας ντυμένος στα μαύρα, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πώς από τη μία στιγμή στην άλλη η κόρη τους έφυγε από τη ζωή.

Μαριάννα Τσίγκα


Η 20χρονη κοπέλα σύμφωνα, με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου.

Μαριάννα Τσίγκα

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό και μέριμνα της εταιρείας και αμέσως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και μετά σε νοσοκομείο όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Συντετριμμένοι από την απρόσμενη απώλεια η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στη γενέτειρά της στο Ζηπάρι της Κω.

«Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα»

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» φίλη και συνάδελφος της 20χρονης κάνει λόγο για μία κοπέλα με το χαμόγελο στο στόμα.

Μαριάννα Τσίγκα

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν το πρώτο της ταξίδι. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο, πρόθυμη, ευγενική, της άρεσε πολύ η μαγειρική. Δεν μπορούσε να πει κάποιος άσχημη κουβέντα».

Όπως λέει η συνάδελφός της, «ήταν το όνειρό της να ταξιδεύει, έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές μόνο και μόνο για το επάγγελμα αυτό».

Η ίδια συμπληρώνει ότι η 20χρονη ήταν υγιέστατη και δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας.

Δείτε επίσης