Ελλάδα

Θάνατος 20χρονης από την Κω: Δεν ρίχνει ευθύνες σε κανέναν η μητέρα της Μαριάννας

Κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο, υποστηρίζει η μητέρα

Κως, Θάνατος, Μαριάννα Τσίγκα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Υπήρχε κάτι που δεν μπορούσαν να βρουν στην 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα, δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού από την Κω που έχασε τη ζωή της, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, η οποία, ωστόσο, δεν ρίχνει ευθύνες σε κανένα μέχρι να ξεκαθαρίσει το μυστήριο γύρω από την αιτία θανάτου.

Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού φέρεται να πέθανε από μολυσματική ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της.

Η μητέρα της μιλώντας στο LiveNews αρχικά περιέγραψε τα πρώτα συμπτώματα της 20χρονης.

«Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα. Πρήξιμο στα χέρια, είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα, είχε εμετούς.Μου λέει το παιδί ‘’μαμά, υποφέρω πονάω’’. Της λέω ‘’αγάπη μου μίλα, μίλα με τον γιατρό εκεί’’»

Συνεχίζοντας είπε: «Ξέραμε ότι δεν είχε μέσα το καράβι, δεν έχει γιατρό το καράβι. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου και θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν που δεν ήταν η δουλειά τους. Έχαναν πράγματα από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στη Μαριάννα μου και μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε ‘’μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι και μου έδινε κουράγιο για να μη πονάω’’. Βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα».

«Όμως κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο. Την είχαμε όπως όταν γεννήθηκε το παιδί μας που ήμασταν οι τρεις μας μπαμπάς, μαμά και το παιδί. Στο εξωτερικό δεν νοσηλεύτηκε το παιδί. Το ήθελε πάρα πολύ και χαρήκαμε και εμείς που το παιδί μου θα έκανε αυτό που ήθελε. Έχουμε έναν γιο 16 χρονών. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια. Η Μαριάννα μας δεν έφυγε, είναι εδώ και μας βλέπει και ταξιδεύει», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης