Ελλάδα

Άρτα - Εξαφάνιση πατέρα και γιου: Νεκρός βρέθηκε ο 68χρονος, σώος ο 38χρονος

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη - Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Άρτα, Πατέρας,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα, το θρίλερ, έλαβε τέλος με πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Ο 38χρονος γιος της οικογένειας εντοπίστηκε σήμερα σώος σε μαντρί στην Φωκίδα, ενώ ο 68χρονος πατέρας του βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές νεκρός σε μικρή απόσταση από το μαντρί.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει και το οποίο καλούνται οι αρχές να δώσουν απαντήσεις είναι πως πέθανε ο πατέρας που 38χρονου. Κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό και ποιος ο ρόλος του γιου που εντοπίστηκε σώος.

Τέλος στο θρίλερ – Παραμένουν τα ερωτήματα

Ήταν λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι (26.09.23), όταν ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.

Σε μικρή απόσταση από το ίδιο μαντρί που εντοπίστηκε ο γιος, βρέθηκε και ο ηλικιωμένος πατέρας του νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και δεν μπορεί σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί τι έχει συμβεί. Περισσότερο φως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Στον εντοπισμός των δύο ανδρών που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα. Ο κτηνοτρόφος έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό πατέρα και γιου είχε και η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών που κατέγραψε ότι 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση τους, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21.09.23), το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

Δείτε επίσης