Ελλάδα

Άρτα: Ομολόγησε ο 38χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του με πέτρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, ο πατέρας του επιτέθηκε πρώτος - Οι αρχές χτενίζουν την περιοχή

Άρτα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ομολόγησε ο 38χρονος από την Άρτα ότι ο ίδιος σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του, τού επιτέθηκε πρώτος και ότι ο ίδιος τον χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου ήταν σε εξέλιξη εδώ και μία εβδομάδα. Οι αστυνομικές αρχές χτένιζαν την περιοχή από την οποία είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα κινητού τους και κατάφεραν να τους εντοπίσουν σήμερα. Πρώτα βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος σε ένα μαντρί στην περιοχή Ανω Σεργούλα Φωκίδας και λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση ο 65χρονος πατέρας, νεκρός.

Η σορός του 65χρονου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, τέτοια που δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να βγάλουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι έχει συμβεί. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ενώ αστυνομικοί εξέτασαν τον 38χρονο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ομολόγησε το έγκλημα.

Το θρίλερ ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη όταν πατέρας και γιος εξαφανίστηκαν ενώ ήταν καθ' οδόν από την Λαμία στην Αρτα.

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα, το θρίλερ, έλαβε τέλος με πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Ο 38χρονος γιος της οικογένειας εντοπίστηκε σήμερα σώος σε μαντρί στην Φωκίδα, ενώ ο 68χρονος πατέρας του βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές νεκρός σε μικρή απόσταση από το μαντρί.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει και το οποίο καλούνται οι αρχές να δώσουν απαντήσεις είναι πως πέθανε ο πατέρας που 38χρονου. Κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό και ποιος ο ρόλος του γιου που εντοπίστηκε σώος.

Ήθελε

Τέλος στο θρίλερ – Παραμένουν τα ερωτήματα

Ήταν λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι (26.09.23), όταν ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.

Σε μικρή απόσταση από το ίδιο μαντρί που εντοπίστηκε ο γιος, βρέθηκε και ο ηλικιωμένος πατέρας του νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και δεν μπορεί σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί τι έχει συμβεί. Περισσότερο φως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Στον εντοπισμός των δύο ανδρών που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα. Ο κτηνοτρόφος έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό πατέρα και γιου είχε και η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών που κατέγραψε ότι 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση τους, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21.09.23), το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

Δείτε επίσης