Ελλάδα

«Ήθελε να με σκοτώσει», δηλώνει η 34χρονη που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού-βιαστή

«Με βίαζε κάθε μέρα επί τρεις ώρες, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με τον διοικητή του», μαρτυρία που σοκάρει από το 34χρονο θύμα

«Ήθελε να με σκοτώσει», δηλώνει η 34χρονη που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού-βιαστή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε σοκ βρίσκεται το Πανελλήνιο με την είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ'εξακολούθηση.

Την καταγγελία έκανε 34χρονη αλλοδαπή που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης.

Συγκεκριμένα η 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία, ο αστυνομικός χρησιμοποιώντας απειλές καθώς και ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά στον βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Στο Star μίλησε η καταγγέλλουσα, περιγράφοντας τον εφιάλτη που φέρεται να έζησε στα χέρια του αστυνομικού.

«O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι...20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε απο τον λαιμό δυνατά» είπε η 34χρονη στο κανάλι.

Όπως αναφέρει ο σταθμός, η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός την βίαζε κάθε μέρα επί τρεις ώρες. Ο εφιάλτης της φέρεται να διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ πριν από λίγες μέρες φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για να σωθεί. Η γυναίκα, σύμφωνα με το Star, εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε απο το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Της έταζε προστασία, με το αζημίωτο φυσικά και όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε να βρεθεί με το «αφεντικό του». «Θέλει να πάω με το αφεντικό του που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει γιατί είναι πολύ δυνατός...», είπε η 34χρονη.

Πώς έγινε η σύλληψη

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον αστυνομικό κακουργηματικές διώξεις και την Τετάρτη (04/10) θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα.

Δείτε επίσης