Ελλάδα

Μια 65χρονη γνώρισε τον 32χρονο βιαστή της στα social media!

Στην καταγγελία της αναφέρει ότι την απείλησε με δημοσίευση ερωτικών στιγμιότυπων

Μια 65χρονη γνώρισε τον 32χρονο βιαστή της στα social media!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μέσω διαδικτύου, γνώρισε τον βιαστή της μια 65χρονη γυναίκα η οποία κατέφυγε στην αστυνομία όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της, και αυτός όχι μόνο αρνήθηκε αλλά την απείλησε πως θα δημοσιεύσει βίντεο με ερωτικές τους σκηνές.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, στα μέσα Αυγούστου γνώρισε τον 32χρονο στα social media, όπου συνομιλούσαν καθημερινά, και εν συνεχεία συναντήθηκε μαζί του και ήρθαν σε ερωτική επαφή, στην εξοχική της κατοικία σε παραθεριστικό θέρετρο της Βορειοανατολικής Αττικής.

«Έπειτα κατέθεσε ότι τον φιλοξένησε στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας, από την 26/09/2023 συμφωνώντας να παραμείνει εκεί έως και την 1η Οκτωβρίου, ενημερώνοντάς τον ότι την 02/10/23 θα αποχωρήσει μόνη της για την εξοχική της κατοικία» αναφέρει το ενημερωτικό της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η 65χρονη κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος επέμενε να μεταβεί στην οικία της μαζί της, και μετά την άρνησή της, ο 32χρονος την απείλησε πως θα κοινοποιήσει δύο βίντεο με ερωτικές τους πράξεις. Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς το οπτικό υλικό κατέγραψε ο νεαρός χωρίς την συναίνεσή της. Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, χωρίς να το επιθυμεί η ίδια.

Προχθές το πρωί η 65χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, κατήγγειλε τον βιαστή της και αστυνομικοί που πήγαν στην οικία της του πέρασαν χειροπέδες, Ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως θα μιλήσει με λεπτομέρειες στο δικαστήριο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση δεδομένων. Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «βιασμό», «απειλή» και «αποθήκευση προσωπικών δεδομένων». Στην 65χρονη χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών

Δείτε επίσης