Ελλάδα

Κίνηση: Μέγα μποτιλιάρισμα στον Κηφισό-Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Δείτε live σε ποιούς δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής η κίνηση... χτυπάει κόκκινο

Κίνηση, Μποτιλιάρισμα, Κηφισός, Live,  Αττική Οδός,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023 στους δρόμους της Αττικής. Η κίνηση είναι αυξημένη και επικρατεί μποτιλιάρισμα τόσο στον Κηφισό όσο και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Ειδικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση λίγο μέτα τις 18.30 στο κέντρο της πρωτεύουσας στην Ακαδημίας, στη Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας και στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου.

Δείτε live την κίνηση των οχημάτων εδώ και εδώ

Την ίδια ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας στην άνοδο από την Ιερά Οδό έως την Αχαρνών αλλά και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση έως τη Ν. Φιλαδέλφεια.

Επίσης, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄.

Αυξημένη είναι, τέλος, η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισιαριανής), στην άνοδο της Λ. Κηφισίας, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά από τον Άγιο Κοσμά έως την Λ. Καλαμακίου).

Δείτε επίσης