Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Δύο ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν από δομή φιλοξενίας

Πρόκειται για δύο 13χρονες για τις οποίες εξέδωσε ανακοίνωση των Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο

Νέα Σμύρνη, Ανηλικα Κορίτσια,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συναγερμός σήμανε στη Νέα Σμύρνη μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών, της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π., από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα».

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη των κοριτσιών χάθηκαν σήμερα (4.10.2023) το μεσημέρι από τη δομή φιλοξενίας παιδιών στη Νέα Σμύρνη και γι’ αυτό προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους μετά την εξαφάνισή τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νέα Σμύρνη, Ανήλικα Κορίτσια, Εξαφάνιση, Δομή Φιλοξενίας, Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη Αγία Βαρβάρα, Χαμόγελο του Παιδιού, Ελευθερία Σ., Αικατερίνη Π.

Δείτε επίσης