Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Στόχος το 13άρι

Κυκλοφορεί με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τέσσερις αποκλειστικές συνεντεύξεις

βραδυνη, βραδυνη τησ κυριακησ, βραδυνη της κυριακης, «Η Βραδυνή της Κυριακής», «Η Βραδυνή», Βραδυνή της Κυριακής, εφημερίδα, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία, Έρευνες, Ρεπορτάζ, Θέματα, Συνεντεύξεις, Άρθρα, Αποκαλύψεις, εφημερίδα, 100 χρόνια ενημέρωση, Ιστορική εφη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από το Σάββατο (7/10) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τέσσερις αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για το κυβερνητικό σχέδιο για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας με τον τίτλο: «Στόχος το 13άρι».

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την πολιτική αναμέτρηση των Δημοτικών και Περιφεριακών Εκλογών, την σημασία και το παρασκήνιο: «Ποιες είναι οι "σίγουρες" Περιφέρειες και σε ποιες θα δοθεί μάχη με "αντάρτες"» και γιατί «Η κυβέρνηση θέλει το απόλυτο στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ακόμα αυτή την εβδομάδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα, ρεπορτάζ και άρθρα με τεράστιο ενδιαφέρον:

* Κάλπες: Πώς ψηφίζουμε στον α’ γύρο

* Συντάξεις: Αναλυτικός οδηγός για τις αυξήσεις από το νέο έτος σε όλους τους συνταξιούχους

* Με νομοθετική ρύθμιση μπλοκάρεται η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους δικαστικούς

* Επιδόματα: Το ημερολόγιο πληρωμών σε 2 εκατομμύρια νοικοκυριά

* Γρανάδα: Ο πρωθυπουργός απαίτησε χρήματα για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού

* ΣΥΡΙΖΑ: Το πρώτο «αίμα», χύθηκε - Η εμμονή Κασσελάκη στον Πολάκη μεγαλώνει τη δυσαρέσκεια

* ΕΣΥ: Η Ενιαία Λίστα Χειρουργείων βάζει τέλος στην αναμονή

* ΟΑΚΑ: Το παρασκήνιο της εγκατάλειψης

* Μενέντεζ: Το Κάιρο του έστησε την παγίδα

* Σουηδία: Στο έλεος των συμμοριών η χώρα-πρότυπο

* Έρευνα της «ΒτΚ» - Καταφύγια: Ξέρουμε τα παλιά, αγνοούμε τα καινούργια

Διαβάστε ακόμα τέσσερις μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής», που θα συζητηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο:

* Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Τριαντόπουλος αποκαλύπτει τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες, τονίζοντας: «Έχουμε δώσει, ήδη, 40 εκατ. σε 7.500 Θεσσαλούς»

* Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αναλύει τα σχέδια ανάπτυξης της πόλης και μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας: «Ο Πειραιάς γίνεται τουριστικός προορισμός»

* Ο Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Χάρης Δούκας μιλάει με αισιοδοξία για την τελική επικράτηση και τον…αέρα αλλαγής στην πρωτεύουσα: «Μπορώ να κερδίσω στο β’ γύρο τον Μπακογιάννη

* Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σχολιάζει τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενοα και καθησυχάζει τους πολίτες: «Έχουμε ολοκληρωμένο αντιπλημμυρικό σχέδιο»

* Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας αποκαλύπτει τις εσωκομματικές διεργασίες στην «μετα-Τσίπρα εποχή» της παράταξης: «Η προεδρική εκλογή έχει αφήσει εκκρεμότητες»

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί από το Σάββατο (7/10) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης