Ελλάδα

Ηλίας Κασιδιάρης: Στο πατρικό του με πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομακού

Ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, προς το παρόν φέρεται να μην έχει κάνει καμία συζήτηση που να σχετίζεται με πολιτική.

Ηλίας Κασιδιάρης, Φυλακές Δομοκού, Πενθήμερη Άδεια,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, τρεισήμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές, βρίσκεται από χθες Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 σε πενθήμερη άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον παρέλαβε ο αδερφός του και πήγαν στο πατρικό τους. Εκεί βρήκε τους γονείς του και την σύντροφό του.

Όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, προς το παρόν φέρεται να μην έχει κάνει καμία κίνηση ή συζήτηση που να σχετίζεται με πολιτική.

Η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή αναφέρει ότι «ξεκίνησε χθες την πενθήμερη άδεια που έλαβε την περασμένη Παρασκευή. Οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησε ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του και η επί χρόνια σύντροφος του. Επεδίωξε την πρώτη μέρα να μην την περάσει με πολύ κόσμο. Δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με κάτι που αφορά στα πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό στα Χριστούγεννα θα πάρει και την δεύτερη άδεια του».

Η κύρια προτεραιότητα του Ηλία Κασιδιάρη είναι να κάνει την αίτηση αποφυλάκισης, την οποία δικαιούται νομίμως να υποβάλλει στις αρχές του 2024.

Δείτε επίσης