Ελλάδα

Φόβοι για νέα «υπόθεση Πισπιρίγκου» στην Αχαϊα - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Συνολικά η οικογένεια έχει χάσει 4 παιδιά, όλα κορίτσια από το 2012 - Η μητέρα της νεαρής κοπέλας είχε χάσει και εκείνη 2 παιδιά

Φόβοι για νέα «υπόθεση Πισπιρίγκου» στην Αχαϊα - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου δύο μικρών κοριτσιών από την Αχαϊα. Πρόκειται για δύο αδελφές που ανήκουν στην ίδια οικογένεια και πέθαναν με διαφορά 1 χρόνου.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή το δύο μηνών μωρό της οικογένειας, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με σπασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η μητέρα μετά την τραγική κατάληξη και δεδομένου πως οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κοριτσάκι κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο δεν εντόπισαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε τους θεράποντες ιατρούς πως πριν από ένα χρόνο είχε χάσει ακόμα ένα παιδί. Επρόκειτο για το μόλις 20 ημερών μωρό και το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε τον Ιούλιο του 2022 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν εξέχθησαν συμπεράσματα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Φως στα αίτια θανάτου του δύο μηνών βρέφους αναμένεται να δείξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναγράφεται αιτία θανάτου.

Υπήρχαν άλλοι δύο θάνατοι παιδιών στην οικογένεια

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν κι άλλες απώλειες βρεφών στην οικογένεια στο παρελθόν και γι' αυτό οι γιατροί ερευνούν το ενδεχόμενο οι θάνατοι να έχουν γονιδιακό υπόβαθρο. Ειδικότερα, η γιαγιά των δύο νεκρών βρεφών είχε επίσης χάσει ένα κοριτσάκι 1,5 ετών το 2014, ενώ πληροφορίες θέλουν η γιαγιά να έχει χάσει ένα ακόμα κορίτσι, το οποίο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, αεροβαπτίστηκε.

Δείτε επίσης