Ελλάδα

Βόλος: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», λέει συντετριμμένος ο πατέρας του βρέφους

Δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι συνέβη ο πατέρας του 4 μηνών μωρού, που παρασύρθηκε, ενώ ήταν στην αγκαλιά του παππού του, από διερχόμενη μηχανή

Βόλος: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», λέει συντετριμμένος ο πατέρας του βρέφους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συντετριμμένος ο πατέρας του άτυχου βρέφους που έχασε της ζωή του όταν μηχανή έπεσε πάνω στον παππού που το κρατούσε αγκαλιά στο Βόλο.

Όλα έγιναν κοντά σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Αντωνοπούλου στον Βόλο. Στο σημείο είχαν φτάσει ο 53χρονος παππούς με τη γυναίκα του και μετά από λίγο έφτασαν η κόρη, ο γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του.

Θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.

Η μηχανή παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το εγγόνι του.

Ο οδηγός της μηχανής χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το μόλις 3 μηνών παιδί. Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.

Τι είπε ο πατέρας του μωρού

Ο πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους μίλησε στο MEGA, συντετριμμένος για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».

Σημειώνεται, πως η κηδεία του μωρού αναμένεται να γίνει αύριο.

Δείτε επίσης