Ελλάδα

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος

Τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης -

Βόλος, Αλκοόλ, Βρέφος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Υπό την επήρεια αλκοόλ, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπτό όριο οδήγησης, φέρεται να βρισκόταν o 33χρονος οδηγός που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε στην οδό Ιάσονος του Βόλου το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μέτρηση που έγινε με τη κλασσική συσκευή του αλκοολόμετρου στον 33χρονο οδηγό της μηχανής, που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στο Βόλο, ανήλθε στα 0,85 χιλιοστά γραμμαρίου εκπνεόμενου αέρα, όταν το όριο για να θεωρηθεί ότι ένας οδηγός βρίσκεται υπό την επίδραση οινοπνεύματος τοποθετείται στα 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι, επειδή πρόκειται για τροχαίο από το οποίο επήλθε θάνατος, από τον 33χρονο μοτοσικλετιστή, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει πραγματοποιηθεί και αιμοληψία, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να βγουν εντός των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσοστό στον οργανισμό του 33χρονου από αυτή διαδικασία, θα ξεπεράσει το 1.0 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, όταν το όριο βρίσκεται στα 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Δείτε επίσης