Ελλάδα

Τα «γυρίζει» ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες - «Ζητώ συγγνώμη»

«Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί»

Τα «γυρίζει» ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες - «Ζητώ συγγνώμη»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με νέο βίντεο ο Ρομά που προκάλεσε έρευνα της ΕΛΑΣ μετά τις δημόσιες απειλές του ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία, τώρα ζητά συγγνώμη για όσα είπε.

Ο νεαρός Ρομά με νέα ανάρτηση που ανέβασε σε πλατφόρμα μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριτικά: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Υποστηρίζει ότι όσοι ανέβασαν το πρώτο του βίντεο σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήταν αστυνομικοί λέγοντας: «Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Ακολούθως λέει ότι η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» κάνοντας λόγο για τρεις φόνους και υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί βγαίνουν από τη Σχολή χωρίς καμία εκπαίδευση.
Στο τέλος ζητάει άλλη μια φορά συγγνώμη, επιμένοντας ότι η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει.

Τι έλεγε στο πρώτο βίντεο ο Ρομά - που «θα σκοτώσω αστυνομικούς και Έλληνες»

Τα όσα αναφέρει στο βίντεο που δημοσιοποίησε προκαλούν σοκ: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γαμ. ο κράτος ο Ελληνικός, γαμ. η Ελληνική. Γαμ. όλοι. Πουτ. Δολοφόνοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης