Ελλάδα

Ξεσπά η μάνα του 17χρονου: «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;»

Η χαροκαμένη μάνα του παιδιού από την Βοιωτία δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της: «Θέλω να σκοτώσουν τον αστυνομικό» - Δείτε βίντεο

Ξεσπά η μάνα του 17χρονου: «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η πρώτη αντίδραση από την οικογένεια του νεκρού 17χρονου από την Βοιωτία, έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή ΤLive. «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή της, η μητέρα του 17χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στην Βοιωτία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής: “Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο”, είπε αρχικά η κυρία Τασία, μητέρα του 17χρονου.

Και συνέχισε: Θέλω να τον σκοτώσουν. Γιατί είμαι χαροκαμένη. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε”.

«Αναγκάστηκε στα 15 να πάει για δουλειά, όταν πέθανε ο πατέρας του»

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου: “Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε “πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά”. Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του. Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω”.

Δείτε επίσης