Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Ρουλέτα οι χρεώσεις ρεύματος

Κυκλοφορεί με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις

βραδυνη, βραδυνη τησ κυριακησ, βραδυνη της κυριακης, «Η Βραδυνή της Κυριακής», «Η Βραδυνή», Βραδυνή της Κυριακής, εφημερίδα, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία, Έρευνες, Ρεπορτάζ, Θέματα, Συνεντεύξεις, Άρθρα, Αποκαλύψεις, εφημερίδα, 100 χρόνια ενημέρωση, Ιστορική εφη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί από το (Σάββατο, 11/11) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για τα νέα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου του 2024 με τίτλο: «Ρουλέτα οι χρεώσεις ρεύματος».

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για κάνετε την σωστή επιλογή από τις τέσσερις διακριτές κατηγορίες, οι οποίες θα προσφέρονται από όλους τους προμηθευτές ανεξαιρέτως: «Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για το λογαριασμό σας».

Και μαζί όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες «σημάνσεις διαφάνειας» τιμολογίων για καταναλωτές (οικιακούς και μη), για να αποφύγετε την αυτόματη μετάπτωση στο ειδικό τιμολόγιο: Πράσινο Κυμαινόμενο, Μπλε Σταθερό, Κίτρινο Κυμαινόμενο υψηλού ρίσκου, Πορτοκαλί για «έξυπνους» μετρητές.

Ακόμα αυτή την εβδομάδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα, ρεπορτάζ και άρθρα με τεράστιο ενδιαφέρον:

* ΣΥΡΙΖΑ: Το μετέωρο βήμα της Έφης Αχτσιόγλου - Ποιοι την πιέζουν να φύγει, ο ρόλος του Τσίπρα, τι θα κάνει με την «Ομπρέλα»

* Κυβέρνηση: «Φρένο» στην ακρίβεια με 1.000 κωδικούς

* Σένγκεν: Αθήνα και Άγκυρα συμφωνούν στην κατάργηση της βίζας για Τούρκους πολίτες

* Ελληνοτουρκικά: Κλείνουν ένα-ένα τα μέτωπα εν όψει της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν

* Κοινωνία: Πώς θα μοιραστεί ο «μποναμάς» των 717 εκατ. ευρώ

* Κατοικία: Ανακαινίστε το σπίτι, με την Εφορία… κερασμένη

* Εφορία: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που γλιτώνουν τα τεκμήρια

* Άνεργοι 55-67 ετών: Δουλειά στο Δημόσιο για να μπορέσουν να φτάσουν στη σύνταξη

* Διαδίκτυο: Ανήλικοι πληρώνουν για να βλέπουν βασανισμούς!

* Μισέλ Ομπάμα: Από μηχανής Θεός για τους Δημοκρατικούς

* 50 χρόνια από το Πολυτεχνείο: Η εξέγερση μέσα από τις σελίδες της «Βραδυνής»

Διαβάστε ακόμα τρεις μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής», που θα συζητηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο:

* Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογενείας Σοφία Ζαχαράκη σε μία αποκλειστική συνέντευξη εξηγεί την κυβερνητική στρατηγική για την στέγαση οικογενειών, νέων και άλλων κοινωνικών ομάδων: «18.000 πολίτες θα βρουν σπίτι με το πρόγραμμα “Στέγη”»

* Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου και αποκαλύπτει: «Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να διαλύσουν το κόμμα»

* Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου επικρίνει την αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με την τακτική του βοηθούσε τη Ν.Δ.»Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί από το Σάββατο (18/11) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης