Ελλάδα

Αιτωλικό: 21χρονη κατήγγειλε βιασμό από άντρα που γνώρισε στο Instagram

Όπως ανέφερε η ίδια, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μια κοντινή βόλτα, ο 37χρονος την οδήγησε στο σπίτι του, όπου εκεί άρχισε να την απειλεί και τελικά τη βία

Αιτωλικό: 21χρονη κατήγγειλε βιασμό από άντρα που γνώρισε στο Instagram
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αναστάτωση στο Αιτωλικό από την καταγγελία που έκανε μια 21χρονη για βιασμό, η οποία- όπως είπε στους αστυνομικούς- είχε γνωρίσει τον εν λόγω άντρα στο Instagram…

Ειδικότερα, η 21χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού, από έναν άντρα που γνώρισε στο Instagram και της υποσχέθηκε να την πάει βόλτα.

Όπως ανέφερε, την οδήγησε, στο σπίτι του και εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το άτομο που υπέδειξε η νεαρή.

Η 21χρονη πέρασε το κατώφλι των αστυνομικών αρχών λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου του 2023 και περιέγραψε όλα όσα είχαν συμβεί λίγες ώρες πριν.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε, περίπου στις 18:20 το απόγευμα της Κυριακής συνάντησε τον 37χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram.

Το ραντεβού είχε δοθεί κοντά στο Γυμνάσιο Κατοχής στο Αιτωλικό.

Όπως φέρεται να ανέφερε η ίδια, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μια κοντινή βόλτα, ο 37χρονος την οδήγησε στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να την απειλεί, και τελικά τη βίασε.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, την άφησε να φύγει, με την κοπέλα να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να τον καταγγείλει. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Δείτε επίσης