Ελλάδα

Νέο πρόβλημα για το Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου - Δύο ώρες προσπαθούσε να δέσει

Προσπάθεια δύο και πλέον ωρών προκειμένου το πλοίο να ξαναδέσει στο λιμάνι, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για Σαντορίνη

Νέο πρόβλημα για το Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου - Δύο ώρες προσπαθούσε να δέσει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέο πρόβλημα έχει ανακύψει με το Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου μετά τη χθεσινή πρόσκρουση στον ντόκο του λιμένα του νησιού.

Σήμερα το πλοίο αδυνατούσε, για πάνω από μία ώρα, να δέσει στο λιμάνι λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Πιο αναλυτικά, το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, ωστόσο στην προσπάθειά του να δέσει στη Νάξο αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Κάποια στιγμή το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει του επιβάτες, ωστόσο λόγω κινδύνου πρόσκρουσης απομακρύνθηκε χωρίς να προλάβει να αποβιβάσει τις νταλίκες και ενδεχομένως κι άλλα οχήματα.

Καταβλήθηκε προσπάθεια δύο και πλέον ωρών προκειμένου το πλοίο να ξαναδέσει στο λιμάνι, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για Σαντορίνη χωρίς να ολοκληρώσει την αποβίβαση. Μάλιστα, φαίνεται πως κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, το πλοίο έχασε και έναν κάβο.

Δείτε επίσης