Ελλάδα

Άνοιξε η Αθηνών-Πατρών - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα

Στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας - Προυσσού

Καιρός, Δυτική Ελλάδα, Εθνική Οδός, Πάτρα, Αθήνα, αυτοκινητόδρομοι, αμφιδρόμηση, κακοκαιρία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άνοιξε και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό από Πάτρα προς Αθήνα, όπου είχε γίνει αμφιδρόμηση στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Η απόφαση για την αμφιδρόμηση είχε ληφθεί για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας – Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με εκδήλωση καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υδάτων σε δρόμους, ενώ, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταγράφονται μικρής έκτασης προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Δείτε επίσης