Ελλάδα

Χαλκιδική: Νέα έξωση στον 82χρονο ανάπηρο από τα Νέα Φλόγητα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φρόντισαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία παρά την προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου για παραμονή του ηλικιωμένου

Χαλκιδική, Έξωση, Ανάπηρος, Νέα Φλογητά,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελούν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής με ηλικιωμένο να βρίσκεται στον δρόμο, μέσα στο κρύο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έξωσης, παρά το γεγονός πως είχε εκδοθεί προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου για να παραμείνει.

Οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο καθώς το σπίτι του είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, και πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Όπως μεταδίδει το megatv.com, η επιχείρηση έξωσης έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, διέμενε στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του.

Από τα Ν. Μουδανιά, ο Δήμος δέχτηκε να μεταφερθεί ένα ξύλινο σπιτάκι έξω από το σπίτι του κ. Θεόφιλου όπου θα περάσει τις επόμενες μέρες και νύχτες, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν φεύγει από την περιουσία του.

Δείτε επίσης