Ελλάδα

Αράχωβα: Φρικτός θάνατος σκύλου από βιασμό με αιχμηρό αντικείμενο

Ο Όλιβερ, ένα πανέμορφο γκρι χάσκι, βιάστηκε και κακοποιήθηκε-Τοπική κοινωνία και φιλοζωικές οργανώσεις ζητουν τον εντοπισμό και την τιμωρία του δράστη

Αράχωβα, Σκύλος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τραγικό τέλος, που δεν το χωράει ανθρώπινος νους,είχε ένας σκύλος στην Αράχωβα, καθώς έπεσε θπυα αρρωστημένου μυαλού.

Πληροφορίες του lamianow.gr, αναφέρουν ότι ο Όλιβερ, ένα πανέμορφο γκρι χάσκι, βιάστηκε και κακοποιήθηκε με τον χειρότερο τρόπο, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλόζωων.

Αράχωβα: Κακοποιούσε τον σκύλο με αιχμηρό αντικείμενο

Ο σκύλος από τα παιχνίδια του στην αυλή του σπιτιού του, κατέληξε στα χέρια διεστραμμένου, ο οποίος τον κακοποίησε κατ’ εξακολούθηση βιάζοντας τον με αιχμηρό αντικείμενο.

Όταν ο δράστης σταμάτησε το αποτρόπαιο έργο του, ο σκύλος βρήκε τον δρόμο και έφτασε με όσες δυνάμεις είχε ξανά στην αυλή του σπιτιού του, όπου ξεψύχησε.

Ο ιδιοκτήτης του, αμέσως τον μετέφερε σε κτηνιατρείο, ενώ στο άτυχο ζώο έγινε και νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι περιστατικό έχει σοκάρει όλη την τοπική κοινωνία αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις που δηλώνουν ότι πρόκειται για έγκλημα, που απαιτεί την εύρεση και την τιμωρία του αδίστακτου δράστη.

Σκύλος, Όλιβερ, Γκρι Χάσκι, Αράχωβα, Βιασμός, Αιχμηρό Αντικείμενο, Διεστραμμένος Δράστης, Κακοποίηση, Νεκροψία, Κτηνιατρική Λειβαδιάς,

Δείτε επίσης