Ελλάδα

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας - «Με κάλεσαν να παραλάβω το πτυχίο»

«Εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό» - Η τραγική ανάρτηση

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας - «Με κάλεσαν να παραλάβω το πτυχίο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζει να στοιχειώνει καθημερινά του συγγενείς και τους φίλους των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Στα βαγόνια του θανάτου βρέθηκε και η αδικοχαμένη Ελπίδα Χούπα που αύριο Δευτέρα θα λάμβανε το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Ελπίδας, που τους τηλεφώνησαν από την γραμματεία της Σχολής, ώστε να παρευρεθεί κάποιος από την οικογένειά της για να παραλάβει το πτυχίο της.

Την ανάρτηση Facebook έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας Χρήστος Χούπας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό»

Η ανάρτηση

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Μου τηλεφώνησαν από την Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας. Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ.

Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυό μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές».

Δείτε επίσης