Ελλάδα

Αράχωβα: Το κενό στην κατάθεση του κηδεμόνα του χάσκι–Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην περιοχή

Εξελίξεις με το χάσκι «Όλιβερ» στην Αράχωβα και νέα συμπληρωματική κατάθεση του ιδιοκτήτη

χασκι ολιβερ, ολιβερ χασκι, κακοποιηση σκυλου ολιβερ, κακοποίηση σκύλου όλιβερ, σκύλος όλιβερ κακοποίηση, χάσκι σκυλος αραχωβα, αραχωβα χασκι, αραχωβα χασκι ιδιοκτητης, αραχωβα χασκι ολιβερ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αράχωβα χάσκι: Εξελίξεις με τον «Όλιβερ», το καλοκάγαθο χάσκι που είχε βασανιστικό και φρικτό-όπως φαίνεται- θάνατο στην Αράχωβα, καθώς κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με ανθρωποκτονίες μετέβη επί τόπου, προκειμένου να ερευνήσει διεξοδικά το συμβάν με τον σκύλο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, η υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα θεωρείται εξόχως σοβαρή υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ., εξετάζει προσεκτικά όλο το υλικό που έχει στα χέρια της, με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Επιπλέον, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να βρεθεί το σημείο ταφής του σκύλου έτσι ώστε να γίνει εκταφή του και να μεταφερθεί στο πανεπιστήμιο Αθηνών για λεπτομερή εξέτασή του.

Για συμπληρωματική κατάθεση ο κηδεμόνας του σκύλου

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, ο κηδεμόνας του σκύλου κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και ο λόγος είναι πως- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha- έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου.

Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

Δείτε επίσης