Ελλάδα

Πατέρας 18χρονου στο Ρέντη: «Τον έδωσε ο κουμπάρος μας - Αυτός είναι ο αρχηγός»

«Η πρώτη δουλειά είναι να γίνει καλά πρώτα ο αστυνόμος. Να γίνει καλά. Ζητάμε χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου αλλά δεν είναι»

Πατέρας 18χρονου στο Ρέντη: «Τον έδωσε ο κουμπάρος μας - Αυτός είναι ο αρχηγός»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 18χρονου ότι ο γιος του κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό, στα επεισόδια στο Ρέντη την περασμένη Πέμπτη.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του κατηγορούμενου ανέφερε ότι εύχεται να γίνει καλά ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ και ότι θα πρέπει το παιδί του να τιμωρηθεί, αν έχει κάνει αυτή την ενέργεια.

«Η πρώτη δουλειά είναι να γίνει καλά πρώτα ο αστυνόμος. Να γίνει καλά. Ζητάμε χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου αλλά δεν είναι. Δεν ξέρω ποιος και τι του έκαναν. Αν το δείτε και του μιλήσετε, θα νομίζετε ότι είναι κορίτσι. Πέφτουν τα μούτρα του… Μπορεί να το έκανε. Δεν είχε πιάσει ποτέ φωτοβολίδα. Δεν ήταν οργανωμένος οπαδός. Κι εγώ και η γυναίκα μου πάμε στο γήπεδο. Πώς του ήρθε με κάτι φίλους να πάνε στο βόλεϊ; Το μπλέξανε το παιδί», είπε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 18χρονου τόνισε: «Έχει γράψει στην κατάθεση ότι κάποιος με μούσι, μεγάλος σε ηλικία του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα. 30 χρονών. Δεν έχει ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα. Είμαι 1000% σίγουρος, κάποιος τον έχει "δώσει". Μπορεί να έριξε, δεν ήμουν εκεί.

Αυτός που τον έδωσε, είναι κουμπάρος μας. Αυτός είναι ο αρχηγός. Αυτόν τον είχαν πρότυπο. Έχει ποινικά πολλά αυτός. Είναι 28 χρόνων, έχει σχέση και με έναν γνωστό τράπερ κι αυτός τον έδωσε στην αστυνομία. Την κοπάνησε μετά τα επεισόδια. Το ήξερα ότι πήγαινε μαζί του στο γήπεδο. Δεν μπορεί να με δει το παιδί, ντρέπεται».

«Τον αδελφό του τον είδε σήμερα στη ΓΑΔΑ. Εμένα ντρέπεται, δεν θέλει να με δει. Αν το είχε κάνει ο γιος μου, γιατί να μη με πιάσει την Παρασκευή το βράδυ που τον πήραμε από εκεί και να μου πει ότι το έκανε; Πήγα στη δουλειά το Σάββατο και έβγαλε την κάρτα από το κινητό, λέγοντάς μου ότι δεν ήθελε να τους ξαναδεί τους άλλους» πρόσθεσε επίσης σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο πατέρας του νεαρού δράστη.

«Ζητάμε συγγνώμη. Τι να ζητήσω εγώ από τον άνθρωπο; Αν φταίει ο γιος μου να τιμωρηθεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει» είπε στο κανάλι.

Δείτε επίσης