Ελλάδα

Βριλήσσια: Η θετή κόρη του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες ξεσπά - «Θέλω να πληρώσει»

Έντεκα καταγγελίες σε βάρος του - Bίντεο από σημείο όπου είχε βάλει τις κάμερες

Βριλήσσια: Η θετή κόρη του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες ξεσπά - «Θέλω να πληρώσει»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε αναστάτωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Βριλησσίων με τον κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε τουαλέτες του καταστήματός του και κατέγραφε πελάτισσες και προσωπικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι του, καταγράφοντας κρυφά την θετή κόρη του.

Η κόρη της συζύγου του σοκαρισμένη ζητά δικαιοσύνη και πως θέλει να πληρώσει ο κομμωτής για όσα έχει κάνει: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

Δείτε βίντεο:

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία σχετικά με τη δράση του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ η πλήρης δράση του αποκαλύφθηκε μετά από μία «επίσκεψη» των αστυνομικών στο κομμωτήριό του. Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α. Βριλησσίων, υποδυόμενοι τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο και, επισκεπτόμενοι τις τουαλέτες, διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής υπάρχουν 11 καταγγελίες σε βάρος του κομμωτή.

Δείτε επίσης