Ελλάδα

Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του χάσκι Όλιβερ – «Προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια»

«Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος»

Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του χάσκι Όλιβερ – «Προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εν αναμονή του επίσημου πορίσματος που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του χάσκι Όλιβερ από την Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του ξέσπασε στην κάμερα του Mega, το απόγευμα της Τρίτης.

Παρά τις νεότερες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ ότι τον Όλιβερ δεν τον σκότωσε ανθρώπινο χέρι αλλά θανατώθηκε από αγέλη άγριων ζώων. Από την άλλη, ο Μιχάλης Φλέγκας, ο ιδιοκτήτης του χάσκι, επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος.

«Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια», είπε στο MEGA. «Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος».

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

«Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε», υπογράμμισε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης