Ελλάδα

Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Γιατί καθυστερεί το πόρισμα για τον Όλιβερ

Η ΕΛ.ΑΣ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε παρέμβαση ανθρώπινου χεριού - Αντίθετη άποψη έχουν κτηνίατρος και ιδιοκτήτης

Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Γιατί καθυστερεί το πόρισμα για τον Όλιβερ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την πολύκροτη -όπως φάνηκε- υπόθεση φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα σχετικά με το αν η κακοποίηση που προκάλεσε τον θάνατο του σκύλου προήλθε από άνθρωπο ή από αγέλη άγριων ζώων.

Με τον χρόνο πάντως να μετράει αντίστροφα για να πέσει άπλετο φως, η κτηνίατρος που πρώτη το εξέτασε εμμένει στην άποψή της, ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από ανθρώπινο χέρι. Στην ίδια άποψη εμμένει και ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ο οποίος ξέσπασε στην κάμερα το απόγευμα της Τρίτης 12/12. Ανέφερε μάλιστα ότι κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια.

Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ

Παρά τις νεότερες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ ότι τον Όλιβερ δεν τον σκότωσε ανθρώπινο χέρι αλλά θανατώθηκε από αγέλη άγριων ζώων. Από την άλλη, ο Μιχάλης Φλέγκας, ο ιδιοκτήτης του χάσκι, επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος.

Το πόρισμα θα ρίξει φως στον θάνατο του χάσκι Όλιβερ

Τα όσα αναμένεται να πουν στις ανακοινώσεις τους, προανήγγειλε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Ανέφερε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο σκύλος δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγέλη άγριων ζώων. Δεν προκύπτει εμπλοκή ανθρώπου στο τέλος του Όλιβερ. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναλύθηκαν μια σειρά από βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Για κάποια μάλιστα χρειάστηκε επιπλέον χρόνος, καθώς η εικόνα ήταν θολή και ήταν απαραίτητη ειδική επεξεργασία.

Δείτε επίσης