Ελλάδα

Ρέντης: Ταυτοποιήθηκαν 25 χούλιγκαν-Θέλουν να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Η προϋπόθεση για να μπουν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, είναι να δώσουν πληροφορίες για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης

Ρέντης: Ταυτοποιήθηκαν 25 χούλιγκαν-Θέλουν να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τουλάχιστον 5 χούλιγκαν, εξετάζουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, αλλά με... όρους και προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η προϋπόθεση για να μπουν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, είναι να δώσουν πληροφορίες για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, να αναφέρουν δηλαδή τους αρχηγούς, τους υπαρχηγούς κ.ο.κ. οι οποίες θα αξιολογηθούν και στη συνέχεια θα δοθεί το πράσινο φως για την προστασία τους.

Ταυτοποιήθηκαν 25 χούλιγκαν

Από κει και πέρα, στην Ασφάλεια οδηγήθηκαν μετά την ταυτοποίησή τους 25 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, που δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το πόδι.

Τα 25 άτομα που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για να καταθέσουν σχετικά με τα όσα συνέβησαν στου Ρέντη, ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες στα επεισόδια, αλλά δεν ήταν σε αυτούς που έφεραν κροτίδες, μολότοφ και φωτοβολίδες πάνω τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, περιέγραψαν τους υπόλοιπους χούλιγκαν, ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούσαν να δουν τα πρόσωπά τους, επειδή αυτοί φορούσαν κουκούλες full face που κάλυπταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Την ίδια ώρα, παρατείνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σήμερα έγινε γνωστό πως θα αναβληθούν για τουλάχιστον 2 ημέρες οι εξετάσεις για τη νευρολογική εκτίμησή του.

Δείτε επίσης