Ελλάδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κλοιό 87 άτομα - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Αναμένεται να καταθέσουν 120 άτομα συνολικά

Ρέντης, επεισόδια, αστυνομικός, θάνατος, έρευνα, φωτοβολίδα, συλλήψεις, ταυτοποιήσεις, οπαδική βία, χούλιγκαν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στενεύει ο κλοιός για 87 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στον θανάσιμο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι συλλήψεις που φέρεται να είχαν προγραμματιστεί για μετά την Πρωτοχρονιά θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ οι Αρχές είναι επιφυλακτικές για να μην υπάρξουν τυχόν λάθη στην υπόθεση.

Επίσης, πέντε άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ότι είχαν ηγετικό ρόλο στα επεισόδια και τα τρία πως βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Συνολικά θα καταθέσουν πάνω από 120 άτομα, ενώ η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου σε έναν μήνα.

Εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας σε 10 υπόπτους για τα επεισόδια στου Ρέντη

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έγινε γνωστό ότι ανιχνεύτηκε πυρίτιδα σε 10 υπόπτους, σύμφωνα με το Open ανεβάζοντας τον αριθμό των ατόμων στους οποίους έχει ανιχνευθεί πυρίτιδα στους 14 συνολικά. Η ποσότητα πυρίτιδας που ανιχνεύτηκε, είναι ικανή να στοιχειοθετεί ότι τα άτομα αυτά ενδεχομένως να έριξαν κάποιας μορφής μηχανισμό.

Παράλληλα σε 20 ακόμα άτομα ανιχνεύθηκε μικρότερη ποσότητας πυρίτιδας. Για αυτούς θα ακολουθήσει επαναληπτική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε επίσης