Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για την 41χρονη - Βρέθηκε μέσα σε μπαούλο στη Χαλκιδική

Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για την 41χρονη - Βρέθηκε μέσα σε μπαούλο στη Χαλκιδική
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης από την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ήδη έχει προσαχθεί ο σύντροφός της και ακόμη ένα άτομο για τον θάνατο της εγκύου από την Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου, ομολόγησε ότι την σκότωσαν.

Από την Πρωτοχρονιά είχαν χαθεί τα ίχνη της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Η 41χρονη γυναίκα αγνοείται από την Πρωτοχρονιά, ενώ ο σύντροφός της είχε καταγγείλει ότι το σπίτι του είχε παραβιαστεί. Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Θεσσαλονίκη- Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Έβαλαν το πτώμα σε μπαούλο και το πέταξαν μεταξύ Νέας Τρίγλιας και Γαλατίστας

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης