Ελλάδα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ντρέπομαι να βγω έξω μετά τις αποκαλύψεις», λέει ο γαμπρός του

«Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου», τονίζει ο Παύλος Τζίτζης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

ο αλλος ανθρωπος κωνσταντινος πολυχρονοπουλος, κωνσταντινος πολυχρονοπουλος ο αλλος ανθρωπος, κωνσταντίνος πολυχρονόπουλος, ο άλλος άνθρωπος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ο Άλλος άνθρωπος»: Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, που είδε και το δικό του όνομα να συσχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μίλησε για την υπόθεση στο MEGA και απάντησε σε όσα τού καταλογίζουν.

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου», τονίζει ο Παύλος Τζίτζης.

«Είδα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου, τα οποία ήταν περισσότερα από τον μισθό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μού λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών», ανέφερε ο ίδιος.

Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τού τηλεφώνησε αμέσως μετά την ανάληψη των 700 ευρώ, για να τού ζητήσει να τού επιστρέψει τα χρήματα.

«Μου είπε ότι τα θέλει για να πάει στην Κρήτη να μαγειρέψει και του τα έστειλα αμέσως», εξήγησε ο Παύλος Τζίτζης.

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είναι πεπεισμένος πως μπλέχτηκε στην όλη υπόθεση επειδή έβαλε την υπογραφή του, σε ένα χαρτί που δεν έπρεπε.

Τότε, όπως λέει, δεν πίστευε πως επρόκειτο για παγίδα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας:

«Δεν ήξερα ότι υπόγραφα για αυτό το πράγμα. Άκουγα που συζητούσαν για μια επιχείρηση και ξαφνικά μου έφερε ένα χαρτί για να υπογράψω».

Οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εξέπληξαν και τον ίδιο.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχε δει να παίζει και δεν τον είχε ακούσει να λέει το παραμικρό για θέμα τζόγου.

«Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, τη γυναίκα μου. Μας ξεφτίλισε. Ήθελε να κάνει όλα αυτά αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω έπαιζε; Να έχει δύο πρόσωπα;», διερωτήθηκε ο Παύλος Τζίτζης.

Ερωτώμενος, πώς γίνεται να μην γνώριζε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγαινε τόσο συχνά σε πρακτορεία, ο κ. Τζίτζης απαντά ότι «δεν ζω στην Αθήνα, αλλά στην Αίγινα. Εδώ βρίσκομαι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Κατά καιρούς έχω μαγειρέψει και έχω βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα. Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα».

Δείτε επίσης