Ελλάδα

Χρήστος Γιαλιάς: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη μαφιόζικη δολοφονία

Ακούγονται κραυγές: «Ο πατέρας μου πού είναι;» - Φίλος του επιχειρηματία, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του 59χρονου στα 100 μέτρα

Χρήστος Γιαλιάς: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη μαφιόζικη δολοφονία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, έχει βγει στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που επικράτησαν στο σημείο, όπου οι δράστες έστησαν την φονική ενέδρα στον 59χρονο επιχειρηματία, στη Μάνδρα.

Διακρίνεται το όχημα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες στην ερημική περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και αστυνομικοί. Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του Χρήστου Γιαλιά.

Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με ό,τι μέσο έχουν. «Κανέναν άλλον πυροσβεστήρα έχουμε;», ακούγεται στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή T-Live στον Alpha.

Λίγο μετά, ακούγονται κραυγές: «Ο πατέρας μου πού είναι;».

Ένας φίλος του επιχειρηματία, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του 59χρονου στα 100 μέτρα, ακούγεται να λέει: «Μαζί ήμασταν σου λέω. Μπροστά ήταν ο Χρήστος και στα 100 μέτρα ήμουν εγώ».

Οι αστυνομικοί κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σβήσουν την φωτιά. Ακούγονται κλάματα και άλλες κραυγές. Οι στιγμές είναι δραματικές.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η φρίκη. Οι δράστες είχαν «γαζώσει» τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ και στη συνέχεια πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Δείτε επίσης